ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ναυτικός Όμιλος Κω: Με πολυμελή αποστολή στην Χαλκίδα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ναυτικος Όμιλος Κω

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμ­βρίου ολο­κλη­ρώ­νε­ται στο δημο­τικό κολυμ­βη­τή­ριο της Χαλ­κί­δας, το Παμπε­ρι­φε­ρειακό Πρω­τά­θλημα Κολύμ­βη­σης Συλ­λό­γων Θάλασ­σας, που διορ­γα­νώ­νει η Κολυμ­βη­τική Ομο­σπον­δία Ελλάδας και η Περι­φε­ρειακή Επι­τροπή Κολύμ­βη­σης Ανα­το­λι­κής Στερεάς και Εύβοιας, σε συνερ­γα­σία με το Δήμο Χαλ­κι­δέων και την Περι­φέ­ρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στη διορ­γά­νωση συμ­με­τέ­χει ο Ναυ­τι­κός Όμιλος Κω με 15 αθλητές και αθλή­τριες.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Όμιλος:

«Η κολυμ­βη­τική ομάδα του Ναυ­τι­κού Ομίλου Κω βρί­σκε­ται ήδη στην Χαλκίδα, συμ­με­τέ­χο­ντας στο Παμπε­ρι­φε­ρειακό Πρω­τά­θλημα Συλ­λό­γων Θαλάσ­σης.

Συγκε­κρι­μένα αγω­νί­ζο­νται οι: Καπα­σα­κά­λης Δημή­τρης, Μπουλάς Νίκος, Γαμ­βρέλ­λης Αντώνης, Σου­τζούμ Νεμάνια, Τσολάκη Μυρτώ, Κώστο­γλου Ειρήνη, Φορ­τούνη Αφρο­δίτη, Δήμιζα Άννα, Γεωρ­γα­ντή Κλειώ, Καπα­σα­κάλη Κατε­ρίνα, Κακανής Ανέστης, Ζώτου Αιμιλία, Λαζα­ρί­δου Θεο­φά­νια, Κοσκινά Μιχαέλα και Μεταξά Πολυ­ξένη.

Ευχό­μα­στε σε όλους τους αθλητές και τις αθλή­τριές μας καλή επι­τυ­χία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.