ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα ο πρωταθλητής!

Μάκης Δούβαλης 2 λεπτά ανάγνωση
ΙΒΙΣΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σήμερα το βράδυ πρό­κει­ται να γίνει γνωστός ο πρω­τα­θλη­τής Δωδε­κα­νή­σου στις γυναί­κες… Στις 21:00 ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος θα φιλο­ξε­νή­σει τον Διαγόρα και η νική­τρια ομάδα θα πάρει τον τίτλο, ενώ στη συνέ­χεια θα πάρει μέρους στους προ­κρι­μα­τι­κούς αγώνες νήσων με αντι­πά­λους τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου, τον Θησέα Πανα­γιού­δας Λέσβου και ίσως τον Κούρο Σάμου. Οι σημε­ρι­νοί φινα­λίστ μετρούν από μία νίκη και λόγω πλε­ο­νε­κτή­μα­τος έδρας, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος θα φιλο­ξε­νή­σει στο «Βενε­τό­κλειο» τον «γηραιό». Στο πρώτο παι­χνίδι της «τέντας», η ομάδα του Κώστα Λιβιε­ρά­του κέρδισε με 46-44 τον Διαγόρα, ενώ οι «κυα­νέ­ρυ­θρες» επι­κρά­τη­σαν στην Ιαλυσό με 42-32. Καθο­ρι­στικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει η παρου­σία ή όχι της Σώτιας Μπόνη του Ιβίσκου, η οποία δεν έπαιξε στα δύο προη­γού­μενα παι­χνί­δια λόγω τραυ­μα­τι­σμού (διά­στρεμμα).

Δ.Κ.Γ. Ρόδου (21:00): Α.Σ.Κ. Ιβίσκος- Γ.Σ. Δια­γό­ρας

(Φάκαρος- Νικη­φο­ρί­δης)

Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ- Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32-42

Πολύ σκληρά για να… «πεθά­νουν» απο­δεί­χθη­καν τα κορί­τσια του Διαγόρα, τα οποία πήραν τη δική τους εκδί­κηση και ισο­φά­ρι­σαν σε 1-1 τις νίκες με τον Ιβίσκο, κερ­δί­ζο­ντας στο κλειστό γυμνα­στή­ριο της Ιαλυσού με 42-32. Η ομάδα του Στέλιου Κων­στα­ντι­νίδη εκμε­ταλ­λεύ­θηκε στο έπακρο την απουσία της Σώτιας Μπόνης και πήρε δίκαια τη νίκη στο κλειστό γυμνα­στή­ριο της Ιαλυσού.

Τα δεκά­λε­πτα ήταν: 8-7, 16-15(ημ.), 18-29, 32-42

Διαι­τη­τές: Κουνελλές- Αγγελής

Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Λιβιε­ρά­τος): Οικο­νό­μου, Γεωρ­γάκη, Ελευ­θε­ριά­δου, Μπου­γιούρη 2, Παπα­ντω­νίου 8, Ορφανού 6, Θεοδόση, Κούβαλη 16(1), Ξουρή, Στάγκα.

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κων­στα­ντι­νί­δης): Κοιλιά Π. 1, Βυζε­ντίνη 17, Τσατ­τα­λιού, Παπα­δο­πού­λου, Ψύλλου Μ., Γιαλ­λου­ράκη, Κολάη 13(3), Μερκάι, Κατσα­νε­βάκη 4, Ψύλλου Ι., Ντόζιτς 7, Κοιλιά Ν.

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ- Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ 44-46

Μετά από ένα συγκλο­νι­στικό σε εξέλιξη παι­χνίδι, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος κέρδισε με 46-44 στην «τέντα», στον πρώτο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες και έκανε το 1-0 στη σειρά των αγώνων.

Τα δεκά­λε­πτα ήταν: 7-9, 17-14(ημ.), 31-31, 44-46

Διαι­τη­τές: Κιόττου- Θεο­δο­σίου

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κων­στα­ντι­νί­δης): Κοιλιά Π., Βυζε­ντίνη 15(1), Τσατ­τα­λιού 6(2), Παπα­δο­πού­λου 2, Ψύλλου Μ. 4, Μεχ­με­τάι, Κολάη, Μερκάι 3, Κατσα­νε­βάκη 4, Ψύλλου Ι. 8, Ντόζιτς 2, Γιαλ­λου­ράκη.

Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Λιβιε­ρά­τος): Οικο­νό­μου, Γεωρ­γάκη 2, Ελευ­θε­ριά­δου 2, Μπου­γιούρη 7(1), Ορφανού 10, Σαρρή Χασάν, Κούβαλη 13(1), Ξουρή 2, Στάγκα, Παπα­ντω­νίου 10.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.