Αθλητικά

Από την Κύπρο με αγάπη στον Κάλλιστο Διακογεωργίου

Μία όμορφη έκπληξη, που τον συγκίνησε βαθιά, επιφύλαξε στον αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου ο γνωστός ποδοσφαιριστής Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος έπαξε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στα γήπεδα της Κύπρου.
Ο Ρόδιος αθλητής δώρισε στον Κάλλιστο Διακογεωργίου, μέσω του πατέρα του που επισκέφθηκε χθες το γραφείο του δεύτερου, τη σημαία της ομάδας της Κερύνειας (ΠΑΕΕΚ), με την οποία πανηγύρισε πρόσφατα, την άνοδό της στην Α’ Εθνική κατηγορία της Κύπρου για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μάλιστα, στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, που έκρινε την τύχη της ΠΑΕΕΚ, ο Μιχάλης Φράγκος εξελίχθηκε στον «χρυσό» σκόρερ της, καθώς η μεγάλη επιτυχία ήρθε χάρη στο δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, το οποίο και πανηγύρισε ανεβαίνοντας στα κάγκελα του γηπέδου, ανεμίζοντας τη σημαία του συλλόγου.
Ο Κάλλιστος Διαγεωργίου διατηρεί στενούς και ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, τον οποίο και στηρίζει από τα πρώτα του βήματα στον χώρο του αθλητισμού, με τον Μιχάλη Φράγκο να μην ξεχνάει και να αφιερώνει στον καλό του φίλο λίγα λόγια από καρδιάς:
«Αφιέρωσα τη σημαία της Κερύνειας σε έναν αγαπημένο φίλο, τον Κάλλιστο Διακογεωργίου που με έχει στηρίξει από μικρό παιδί και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και τώρα. Είναι ένα συμβολικό δώρο γεμάτο ιστορία, ξενιτιά και πόνο. Ήταν μια μοναδική στιγμή η κατάκτηση της ανόδου. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την μεγάλη επιτυχία και εμείς του δώσαμε πολύ μεγάλη χαρά καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να ανέβει στην Α’ Εθνική. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για τον κ. Διακογεωργίου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου