ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 30-06-2021 το από­γευ­μα συ­νε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, 19χρο­νος ημε­δα­πός ο οποί­ος δεν είχε προ­βεί στην έκ­δο­ση δελ­τί­ου αστυ­νο­μι­κής ταυ­τό­τη­τας.

Σε συ­νέ­χεια του από 30-06-2021 ενη­με­ρω­τι­κού δελ­τί­ου σχε­τι­κά με σύλ­λη­ψη 28χρο­νου ημε­δα­πού για λη­στεί­ες, από την Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Ρόδου εξι­χνιά­σθη­κε άλλη μία πε­ρί­πτω­ση αρ­πα­γής τσά­ντας και σχη­μα­τί­σθη­κε δι­κο­γρα­φία σε βάρος του δρά­στη, ο οποί­ος την 27-06-2021 το βράδυ στην πόλη της Ρόδου επέ­βαι­νε μαζί με συ­νερ­γό του σε δί­κυ­κλη μο­το­συ­κλέ­τα και αφαί­ρε­σε τσά­ντα από 62χρονη ημε­δα­πή.

Την 30-06-2021 συ­νε­λή­φθη­σαν στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Με­τα­νά­στευ­σης Κω, δύο αλ­λο­δα­ποί ηλι­κί­ας 21 και 47 ετών (άν­δρας και γυ­ναί­κα που συ­νό­δευε ένα ανή­λι­κο), οι οποί­οι διέ­με­ναν πα­ρά­νο­μα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κι­νή­θη­κε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.