Εκκληση απευθύνει ο πρόεδρος της κοινότητας Ψίνθου Κωστομοίρης Βασίλης, για τον 83χρονο Παπανικολάου Γιώργο από την Ψίνθο, ο οποίος αγνοείται.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
“Να επικοινωνήσει όποιος τον έχει δει. Εχει χαθεί ο κυριος Παπανικολάου Γιωργος από το χωριό Ψίνθος. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη, κινδυνεύει η ζωή του. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972601581.
Ευχαριστούμε ο προεδρος της κοινότητας Ψίνθου Κωστομοιρης Βασίλης”








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.