ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου: Ενημέρωση για το… Καλοκαιρινό Open

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου

Στις 19 Ιουνίου ξεκι­νάει το… Καλο­και­ρινό Open που διορ­γα­νώ­νει Όμιλος Αντι­σφαί­ρι­σης Καλύ­μνου στις εγκα­τα­στά­σεις του.

Ο Όμιλος εξέδωσε ανα­κοί­νωση, προ­κει­μέ­νου να ενη­με­ρώ­σει τους ενδια­φε­ρό­με­νους ότι μπορούν να δηλώ­σουν την συμ­με­τοχή του έως και την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 20:00 μόνο στην γραμ­μα­τεία.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«Καλο­και­ρινό Open Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης Καλύ­μνου.

Υπεν­θυ­μί­ζουμε σε όλα τα μέλη που θέλουν να λάβουν μέρος στο τουρ­νουά του Ομίλου, που θα διε­ξα­χθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου με δικαί­ωμα παρά­τα­σης λόγω αυξη­μέ­νου φόρτου αγώνων έως τις 10 Ιουλίου, να υπο­βάλ­λουν δήλωση συμ­με­το­χής ΜΟΝΟ στην γραμ­μα­τεία του Ομίλου κατα­βάλ­λο­ντας και το σχετικό παρά­βολο.

Οι μπάλες του τουρ­νουά θα επι­βα­ρύ­νουν τελικά το ταμείο του Ομίλου. Κάθε συσκευα­σία θα χρη­σι­μο­ποιεί­ται 4 φορές , οι δύο σε αγώνες διπλού.

Προ­θε­σμία για την υποβολή των αιτή­σεων συμ­με­το­χής η Τετάρτη 16 Ιουνίου 20:00».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.