ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματιές στο αύριο με χαμόγελα και αυτοπεποίθηση ο Α.Ο. Πυλίου

Παύλος Nτοκόουπιλ 2 λεπτά ανάγνωση
Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ- ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η επόμενη, σαφώς πιο δύσκολη μέρα, λόγω της επα­να­φο­ράς του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής κατη­γο­ρίας σε συν­θή­κες κανο­νι­κό­τη­τας και της ταυ­τό­χρο­νης ανα­διάρ­θρω­σής του, αρχίζει να απα­σχο­λεί τους ανθρώ­πους του Α.Ο. Πυλίου.

Όπως υπο­γράμ­μισε ο προ­πο­νη­τής της ομάδας Δημή­τρης Χρυ­σό­που­λος, μιλώ­ντας στο kostv,gr, έχει ήδη παρα­δώ­σει την τεχνική του έκθεση στη διοί­κηση και περι­μέ­νει, μαζί με τους συνερ­γά­τες του, να οριο­θε­τη­θούν οι στόχοι ενόψει της επό­με­νης σεζόν.

Η ολο­κλή­ρωση της φετινής περι­πέ­τειας τον βρήκε απόλυτα ικα­νο­ποι­η­μένο, πρόθυμο να πει ένα μεγάλο «ευχα­ρι­στώ» στο επι­τε­λείο του και στους ποδο­σφαι­ρι­στές του και έτοιμο να συνε­χί­σει στον δρόμο που χαρά­χθηκε φέτος:

«Νομίζω ότι η γενι­κό­τερη εικόνα των παιδιών στο σύνολο των αγώνων μας επι­τρέ­πει να πούμε ότι την αξίζαμε την τρίτη θέση.

Είναι θέμα της διοί­κη­σης να οριο­θε­τή­σει το στόχο, να προ­γραμ­μα­τί­σει τη νέα σεζόν και να φτιάξει το μπάτζετ με βάση την ανα­διάρ­θρωση που θα γίνει τις επό­με­νες ημέρες και ουσια­στικά θα δημιουρ­γή­σει ένα πρω­τά­θλημα πολύ πιο ισχυρό από αυτό που συμ­με­τεί­χαμε φέτος.

Αν συνυ­πο­λο­γί­σουμε πως οι ομάδες που υπο­βι­βά­στη­καν ήταν θεω­ρη­τικά αδύ­να­μες, πως δεν θα υπάρξει ομάδα που θα προ­βι­βα­στεί από τα τοπικά πρω­τα­θλή­ματα και ταυ­τό­χρονα θα υπο­βι­βα­στούν κάποιες ομάδες από τη Football League, οι δυσκο­λίες θα είναι περισ­σό­τε­ρες και τα εμπόδια μεγα­λύ­τερα, οπότε περι­μέ­νουμε από τη διοί­κηση να οριο­θε­τή­σει το πλάνο και τον δρόμο που θα ακο­λου­θή­σει. Έχουμε κάνει μία προ­ερ­γα­σία, έχουμε παρα­δώ­σει την έκθεση για την επόμενη χρονιά, σχετικά με τα παιδιά που πρέπει να μείνουν και να εντα­χθούν στο ρόστερ για να γίνουμε πιο ισχυροί, όμως υπάρ­χουν δια­φο­ρε­τι­κές επι­λο­γές με βάση τον στόχο που θα θέσει η διοί­κηση και το πλάνο που θα έχει.

Η μετεγ­γρα­φές δεν είναι τόσο πολύ­τι­μες, η δουλειά μας είναι να πάρουμε το εκατό τοις εκατό από τα παιδιά που έχουμε στη διάθεσή μας και νομίζω ότι η μεγάλη επι­τυ­χία της φετινής χρονιάς ήταν αυτή ακριβώς, πως αξιο­ποι­ή­σαμε παιδιά που δεν είχαν παρα­στά­σεις από τις εθνικές κατη­γο­ρίες».

Συγ­χα­ρη­τή­ρια από τον Σύν­δε­σμο Προ­πο­νη­τών

Τα συγ­χα­ρη­τή­ριά τους στον Δημήτρη Χρη­σό­πουλο και στον Α.Ο. Πυλίου, για την επι­τυ­χία τους να ανα­νε­ώ­σουν την παρου­σία της ομάδας τους στη Γ’ Εθνική κατη­γο­ρία, κατα­θέ­τει ο Σύν­δε­σμος Προ­πο­νη­τών Ποδο­σφαί­ρου Δωδε­κα­νή­σου. Η ανα­κοί­νωσή του:

«Ο Σ.Π.Π.Δ. επι­θυ­μεί και δημόσια να συγ­χα­ρεί τον ΑΟ Πυλίου και τον συνά­δελφο προ­πο­νητή Δημήτρη Χρυ­σό­πουλο για την επι­τυ­χη­μένη παρου­σία στο φετινό πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής και την εξα­σφά­λιση της παρα­μο­νής. Είναι μια σημα­ντική επι­τυ­χία για το δωδε­κα­νη­σιακό ποδό­σφαιρο και ευχό­μα­στε να έχει ακόμα μεγα­λύ­τερη τη νέα αγω­νι­στική περίοδο που θα συμ­με­τά­σχει και πάλι στην ίδια κατη­γο­ρία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.