Αθλητικά

Τον δικό του Κώστα Πάττα εμπιστεύεται ο Αστέρας

Στα χέρια του Κώστα Πάττα εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Αστέρα Παστίδας το «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.
Ο πολύπειρος προπονητής, ο οποίος διαδέχεται τον Χρυσόστομο Χάσταλη, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, με τους παράγοντες του συλλόγου να επισημοποιούν την πρόσληψή του και να του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022, με τον προπονητή Κώστα Πάττα.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε η συνεργασία μας να φέρει μόνο επιτυχίες».
Ο Αστέρας θα παραμείνει συνεπής στη φιλοσοφία με την οποία πορεύεται τα τελευταία χρόνια, θα στηριχθεί ξανά σ’ έναν κορμό όσο το δυνατόν περισσότερων γηγενών ποδοσφαιριστών και φιλοδοξία του είναι να εμφανίσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries μία ανταγωνιστική ομάδα, την οποία θα χαίρονται οι φίλαθλοί της.
Οι επαφές με πολλούς από τους παίκτες του περσινού κορμού έχουν προχωρήσει και εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου