Ρεπορτάζ

Οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Ρόδου

Ξεκινούν την εβδομάδα μετά το Πάσχα (πιθανότατα από τις 4 Μαΐου) οι εμβολιασμοί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Γενικότερα εντατικοποιούνται άρδην οι ρυθμοί των εμβολιασμών στη Ρόδο, καθώς στο Νοσοκομείο προστίθενται συνολικά τέσσερις νέες εμβολιαστικές γραμμές, τρεις με το σκεύασμα της Pfizer και μία με το Johnson & Johnson. Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν δύο εμβολιαστικές γραμμές στο νοσοκομείο όπου χορηγούνται τα σκευάσματα της Pfizer και της AstraZeneca. Δύο εμβολιαστικές γραμμές λειτουργούν στο κέντρο υγείας Ρόδου στον ΕΦΚΑ, όπου χορηγούνται επίσης τα εμβόλια της Pfizer και της AstraZeneca. Τέλος, στα κέντρα υγείας Αρχαγγέλου και Έμπωνα, γίνονται εμβολιασμοί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΔΗΜΉΤΡΗΣ    28.04.2021 23:20

    Κανείς δεν μάς λέει πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού μιας και είναι κλειστή εδώ και μία εβδομάδα και δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για εμβολιασμό. Δεν υπάρχουν μήπως εμβόλια? Ποίος
    Ο λόγος.

Σχολιασμός άρθρου