Ειδήσεις

Γεωργαντάς: Εφικτή η έναρξη εμβολιασμών για τους 40αρηδες τον Ιούνιο

εμβόλιο

«Με το δεδομένο ότι μέσα στο Μάιο θα έχουν εμβολιαστεί οι πολίτες άνω των 50 και όλες οι ευπαθείς ομάδες, είναι εφικτό να αρχίσουν να εμβολιάζονται τον Ιούνιο οι σαραντάρηδες» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Απαντώντας σε ερώτηση για περιπτώσεις πολιτών που τους ήρθε SMS εμβολιασμού ενώ δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή είναι μικρότερης ηλικίας, ο κ. Γεωργαντάς εξήγησε ότι τα μηνύματα εστάλησαν με βάση τη συνταγογράφηση που έχει γίνει σε κάθε ΑΜΚΑ, καθώς κάποιος πολίτης μπορεί να πάσχει από ένα νόσημα το οποίο η εθνική επιτροπή εμβολιασμού έχει συμπεριλάβει στα σοβαρά νοσήματα.

Όπως εξήγησε ο υφυπουργός, στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις που καταγράφηκαν, είτε ο πολίτης δε θεωρούσε ότι το νόσημά του ήταν σοβαρό, είτε είχε αμελήσει πως στο παρελθόν είχε πάρει φάρμακα για κάποιο νόσημα.
Πηγή: skai.gr

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.