Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Παίρνει σειρά το Αιγάλεω

• Δεν εμπνέουν ανησυχία τα προβλήματα των Αρναρέλλη και Νικολόπουλου

Η πρώτη νίκη για τον Α.Σ. Ρόδος στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, είναι γεγονός, καθώς οι «πράσινοι» της πόλης μας επικράτησαν την Τετάρτη στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με σκορ 3-2 της Καλλιθέας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου.
Τα «ελάφια» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ανέτρεψαν την κατάσταση και κατέκτησαν τον πολύτιμο «τρίποντο» που τα ανέβασε στην 4η θέση του πίνακα, ενώ τόνωσε και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Πλέον το παιχνίδι με την Καλλιθέα ανήκει στο παρελθόν, με όλους στον Α.Σ. Ρόδος να έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (14:30) με αντίπαλο το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, έτσι ώστε να αυξήσουν κι άλλο την βαθμολογική τους συλλογή, αλλά και για να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία το… διπλό της Τετάρτης επί της Καλλιθέας.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι με το Αιγάλεω θα είναι δύσκολο, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δυσχερή βαθμολογική θέση και χρειάζονται πόντους, ωστόσο, τα «ελάφια» θεωρούν ότι έχουν βρει τον ρυθμό τους και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα, η χθεσινή προπόνηση των «πρασίνων» έγινε το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα.
Σήμερα θα γίνει η βασική προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με το Αιγάλεω, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου.
Τώρα όσον αφορά στους Κώστα Νικολόπουλο και Αλέξανδρος Αρναρέλλη που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής.
Ο Νικολόπουλος ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, ενώ ο Αρναρέλλης τραυματίστηκε στο χέρι και υπήρχε φόβος ότι έχει υποστεί κάταγμα, ωστόσο, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν… καθαρές.
Άψογη η διαιτησία, ειρωνεία για την φιλοξενία της Καλλιθέας
Ο Α.Σ. Ρόδος μετά από το παιχνίδι της Τετάρτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει άψογη τη διαιτησία, ενώ παράλληλα υπόσχετε ανάλογη φιλοξενία στην ομάδα της Καλλιθέα στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, εμφανώς με ειρωνική διάθεση.
Τα «ελάφια» έχουν έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους, καθώς όπως υποστηρίζουν, μετά το τέλος της αναμέτρησης, προκλήθηκαν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ρόδος:
«Μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Καλλιθέα, θα θέλαμε:
α) Να ευχαριστήσουμε την για πρώτη φορά σε φετινούς αγώνες μας ,άψογη διαιτησία.
β) Να υποσχεθούμε στην Καλλιθέα να της προσφέρουμε στο δεύτερο γύρο φιλοξενία αντάξια αυτής που μας προσέφερε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου