Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ανακούφιση και επιστροφή στη δουλειά

Η έκδοση της νέας ΚΥΑ το μεσημέρι του Σαββάτου, που επιτρέπει στις ομάδες της Football League οι οποίες βρίσκονται σε περιοχές υψηλού κινδύνου (βαθύ κόκκινο) να επιστρέψουν στις προπονήσεις, τηρώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, προκάλεσε ανακούφιση στους ανθρώπους του ΓΑΣ Ιάλυσος και τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ.
Οι «τοξοβόλοι» επιστρέφουν στη δουλειά, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Football league που έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου.
Οι «ερυθροκίτρινοι» μετά από δύο ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή δεν προπονήθηκαν) χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος.
Η προπόνηση διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με τον έμπειρο τεχνικό και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις προσαρμογής, τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, προκειμένου οι «τοξοβόλοι» σταδιακά να βρεθούν στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάσταση, για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Χαντέ, εκτός από τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο Ζουνίνιο, ο οποίος αναμένεται στο νησί μας στο προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου