Τοπικές Ειδήσεις

Σε συναγερμό η αστυνομία στην Κάλυμνο μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συγκέντρωση και πορεία

900

Οι αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, με τις οποίες καλείται ο κόσμος να συμμετάσχει σε πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία της Χώρας Καλύμνου, έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία.

Ήδη από το πρωί σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στελέχη της Αστυνομία βρίσκονται στην πλατεία της Χώρας Καλύμνου,αλλά και στην πλατεία της Καλυμνιάς για να αποτρέψουν οποιαδήποτε παράνομη συγκέντρωση ή πορεία.

Πηγή: kalymnos-news.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.