ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πένθος στη Ρόδο για τον χαμό του Παύλου Βαγγέλι

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ρόδος

Με μία εξαι­ρε­τικά δυσά­ρε­στη είδηση ξημέ­ρωσε η σημε­ρινή μέρα για τους φίλους του ποδο­σφαί­ρου και ειδικά για εκεί­νους της Ρόδου, καθώς «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, μόλις στα 37 του χρόνια, ο παλαί­μα­χος ποδο­σφαι­ρι­στής Παύλος Βαγγέλι.

Ο εκλιπόν, ο οποίος συστή­θηκε στο ποδο­σφαι­ρικό κοινό της χώρας το 2003 ερχό­με­νος από την Αλβανία, φόρεσε τη φανέλα των «ελαφιών» την αγω­νι­στική περίοδο 2008-2009, ενώ υπη­ρέ­τησε πολλές ακόμα ομάδες όπως ο Ποντια­κός Νέας Σάντας, ο ΠΑΟΚ, ο Παν­σερ­ραϊ­κός, ο ΠΑΣ Γιάν­νινα, ο ΠΑΟΝΕ, ο Παναι­τω­λι­κός, η Ανα­γέν­νηση Επα­νω­μής, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Τύρ­να­βος, ο Πανη­λεια­κός, τα Τρίκαλα, ο Αιο­λι­κός, ο Αήτ­τη­τος Σπάτων, η Αμβρυσ­σέα Διστό­μου και ο Αλμυρός.

Τελευ­ταίος σταθμός του ήταν η Αδε­λα­ΐδα στην Αυστρα­λία, στην οποία και συνέ­χισε ως προ­πο­νη­τής.

Την οδύνη της για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Παύλου Βαγγέλι εξέ­φρασε, μέσω ανα­κοί­νω­σης που εξέδωσε, η ΠΑΕ Ρόδος. Ανα­λυ­τικά:

«Η ΠΑΕ Ρόδος εκφρά­ζει τα θερμά της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οικο­γέ­νεια του Παύλου Βαγγελί, για τον απροσ­δό­κητο χαμό του.

Ήταν ένας ποδο­σφαι­ρι­στής με αξίες και προ­σέ­δωσε δύναμη για την τότε μεγάλη άνοδο στη Β’ Εθνική.

Παύλο οι φίλοι σου στη Ρόδο, τα ελάφια σε όλο τον κόσμο σε απο­χαι­ρε­τούν με δάκρυα ειλι­κρινά».

Κατά τραγική ειρω­νεία, ο Παύλος Βαγγέλι

έχασε τη μάχη την παγκό­σμια ημέρα κατά του καρ­κί­νου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.