Αθλητικά

Σε εκλογές το συντομότερο οδεύει o Άρης

Δεν σκοπεύει να περιμένει την έλευση του καλοκαιριού η διοίκηση του Άρη προκειμένου να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, διενεργώντας εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου έχουν ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, με πρώτη την τροποποίηση του καταστατικού τους. Μόλις το πάρουν στα χέρια τους, θα ανακοινώσουν την ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ. , με τα μέλη του συλλόγου να ενημερώνονται σχετικά και με προσωπική επιστολή που θα λάβουν.
Ο σημερινός πρόεδρος Τσαμπίκος Δέμελος εμφανίζεται διατεθειμένος να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος, ταυτόχρονα όμως δηλώνει ανοιχτός προς κάθε ενδιαφερόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά του ιστορικού σωματείου, καθώς είναι της λογικής πως η προσπάθεια είναι κοινή και οφείλει να υποστηριχθεί από όσο το δυνατόν περισσότερους.
Στόχος του είναι μέχρι τη διενέργεια των εκλογών να έχουν διεκπεραιωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες, που θα επιτρέψουν στον σύλλογο να ενταχθεί στο ειδικό αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με τον τρόπο αυτό να αποκτήσει τις βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηρίξει την αναδιοργάνωσή του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Για το μέλλος της τρέχουσας οι «κιτρινόμαυροι» δεν τρέφουν προσδοκίες, καθώς το παρατεταμένο lockdown και η απουσία σοβαρών ενδείξεων για μία ενδεχόμενη επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries τους έχει πείσει πως η χρονιά έχει χαθεί οριστικά.
Με την ίδια ματιά προσεγγίζει την κατάσταση και ο προπονητής Γιώργος Δημητριάδης, ο οποίος πιστεύει πως έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η επαναφορά των ποδοσφαιριστών σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι αδύνατη.
Οι περισσότεροι εξ αυτών συνεχίζουν μεν να γυμνάζονται ατομικά, ωστόσο ολοένα και πιο αραιά, όντας παραδομένοι κι αυτοί στην απογοήτευσή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου