Αθλητικά

Με επιμονή και μεράκι συνεχίζουν τις εργασίες στη Διμυλιά

Ουδόλως επηρέασε η χαλαρότητα της εορταστικής περιόδου τη διάθεση των ανθρώπων του Ατρόμητου να επιμείνουν στην καθημερινή παρουσία τους στο γήπεδο της Διμυλιάς, προκειμένου να ολοκληρώσουν μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους τις παρεμβάσεις που δρομολόγησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας.
Οι εργασίες ανέγερσης των νέων αποδυτηρίων των γηπεδούχων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και υπολογίζεται πως γύρω στις 15 Ιανουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι αντίστοιχες για τη δημιουργία ενός κλειστού πολυχώρου, που θα αποτελεί χώρο ψυχαγωγίας των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα διατίθεται για τις ανάγκες των εκπροσώπων του Τύπου.
Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες μέρες έγινε εγκατάσταση νέας μικροφωνικής, εντός της επόμενης εβδομάδας το γήπεδο θα αποκτήσει νέο σύστημα wi-fi, ενώ η διοίκηση παρέλαβε νέες εστίες, καθώς και καθίσματα που θα τοποθετηθούν στους πάγκους των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων .
Όσο για τον αγωνιστικό χώρο, ο καινούργιος χλοοτάπητας συνεχίζει να «ωριμάζει», παρότι το τελευταίο διάστημα οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι πλέον κατάλληλες και όπως εκτιμάται, θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα στις αρχές Φεβρουαρίου.
Μέχρι τότε κι εφόσον το ποδοσφαιρικό «lockdown» αρθεί μέσα στον Ιανουάριο, ο τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Μυλωνάς και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τις προπονήσεις τους στο γήπεδο της Σαλάκου.
Τέλος, ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής και οι αθλητές του συλλόγου της Διμυλιάς, εύχονται σε όλο τον κόσμο μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ό, τι καλύτερο στον καθένα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου