Αθλητικά

Ένωση S.L.2- F.L.: Αίτημα για σέντρα στις 3 Ιανουαρίου

Διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Super League 2- Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα μέλη της Ένωσης αποφάσισαν να σταλεί την ίδια ημέρα αίτημα στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 3 Ιανουαρίου, όμως καλαντάρι δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί αν δεν ανάψει το «πράσινο φως».
Εννοείται ότι οι πιθανότητες έναρξης στις 3 Ιανουαρίου είναι απειροελάχιστες και το πιθανότερο σενάριο θέλει το πρωτάθλημα να αρχίζει το σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου. Για να συμβεί αυτό, άλλωστε ( να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 3/1) , θα πρέπει οι αρμόδιοι να δώσουν άδεια το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα (28/12), προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες. Δηλαδή να λάβουν οι ομάδες άδειες τέλεσης αγώνων, να καταρτιστεί το πρόγραμμα, να κλειστούν εισιτήρια και άλλα πολλά.
Προφανώς η διοργανώτρια βάζει την 3η Ιανουαρίου ως ημερομηνία σέντρας στο αίτημα για να πιέσει, ώστε να λάβει άμεσα απάντηση. Ωστόσο, οι επιδημιολόγοι είναι απίθανο να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση τέλος του χρόνου, αφού θα αναμένουν την πορεία εξέλιξης της πανδημίας μετά τις γιορτές.
Η Ένωση Super League 2- Football League, όπως αναμενόταν, αποδέχτηκε την πρότασή της ΕΡΤ για μονοετές συμβόλαιο έναντι 4,3 εκατ. ευρώ (3,1 εκατ. για την S.L.2 και 1,2 για την F.L.), οπότε άμεσα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Συζητήθηκε, τέλος, το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών στην «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου