Τοπικές Ειδήσεις

Αντώνης Καμπουράκης: Προχωράμε άμεσα στην μετεγκατάσταση του Κτηματολογίου Ρόδου στο ισόγειο της νέας πτέρυγας του Παλιού Νοσοκομείου

Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή του Υφυπουργού Τουρισμού και Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνου Κόνσολα, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνου Αλεξανδρή των βουλευτών της Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη, Μίκας Ιατρίδη και Γιάννη Παππά, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του συναδέλφου Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, των Προέδρων Εφετών Δωδεκανήσου και Πρωτοδικών Κω, των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ρόδου και Κω, των Διευθυντών των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω και του Διευθυντή της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, δρομολογήσαμε τη διαδικασία για την μετεγκατάσταση του Κτηματολογίου Ρόδου, και την επίλυση των κτιριακών ζητημάτων των Δικαστικών Μεγάρων.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνου Αλεξανδρή.

Έχουμε την πολιτική βούληση για να επιλύουμε τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας. Δεν παραμένουμε απλοί θεατές, ούτε ακολουθούμε την συνήθη τακτική των επισημάνσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου