Αθλητικά

Υγρός Στίβος Ρόδου: Στην Αθήνα κληρώθηκε η ομάδα πόλο

Η ομάδα πόλο του Υγρού Στίβου Ρόδου θα βρεθεί στην Αθήνα το σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες για την προκριματικήφάση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο πόλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ο Υγρός Στίβος Ρόδου αγωνίζεται στην Αθήνα το σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου, ενάντια των ομάδων της Μεταμόρφωσης, της Καστέλας, της Πεντέλης και μιας ακόμα ομάδας που αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα γραφειοκρατικό στην προκριματική φάση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών με στόχο αποκόμιση εμπειριών για τη συνέχεια του τριετούς πλάνου για Πρωταθλητισμό που βρίσκεται στη δεύτερη χρονιά και αισιοδοξεί για μια καλύτερη από πέρυσι παρουσία.
Η ομάδα του Υγρού Στίβου Ρόδου επιχειρεί ένα αγωνιστικό συνδυασμό παλιών και νέων παιδιών που δουλεύουν σκληρά για να φθάσουν στο επίπεδο της διάκρισης, που ήδη διαφαίνεται στις προπονήσεις.
Η ομάδα φέτος θα στηριχθεί στο περυσινό σύνολο παικτών που μαζί με τους Αντώνη Κρητικό και Άρη Βερέμη που θα δώσουν τα δυνατά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, για να μπουν στην τελική ευθεία για τη συνέχεια του εγχειρήματος, που στα χαρτιά έχει άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Η προκριματική αυτή φάση στόχο έχει την δρομολόγηση των παιδιών στον πραγματικό χώρο του Πόλο μέσα από την πρωτόγνωρη συνύπαρξη με την πανδημία και η συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα να τους γαλουχήσει για τις δυσκολίες που συνεπάγονται με τις απαιτήσεις του Πρωταθλητισμού».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου