ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Το ζητούσαμε εδώ και χρόνια»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρό­ε­δρος της Ένωσης Super League 2 και Football League, Λεω­νί­δας Λεου­τσά­κος σχο­λιά­ζο­ντας την απόφαση της κυβέρ­νη­σης για την χορή­γηση ποσο­στού από τις στοι­χη­μα­τι­κές εται­ρείες στις ΠΑΕ, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν αίτημα των ομάδων. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην θέση, ζητούσα κάτι ανάλογο.

Μία ομάδα για να σωθεί στην Super League 2 θέλει 400-500 χιλιά­δες ευρώ. Ανη­συ­χούμε για το αν θα έχουμε τηλε­ο­πτικό.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι κάτι καλό, πρέπει να υλο­ποι­η­θεί για να πάρουν και οι ομάδες ένα ποσοστό όπως πρέπει».

Πηγή: mikriliga.com

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.