Αθλητικά

Διαγόρας: Προπονείται και αναχωρεί

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης τούς έδωσε ρεπό.
Οι αθλητές του «γηραιού» θα επιστρέψουν την Τρίτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του, να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Διαγόρας θα αναχωρήσει εκτός νησιού, για μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Πρώτος αντίπαλος για τους «κυανέρυθρους» θα είναι ο Ιωνικός Νικαίας, με την αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη στο γήπεδο Μαγούλας, είτε στις 15:30 είτε στις 16:00.
Θα ακολουθήσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίκαλα (πιθανότατα σε γήπεδο του Βόλου), ενώ την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο «γηραιός» θα δώσει την τελευταία φιλική αναμέτρηση εκτός νησιού, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (πιθανότατα στο γήπεδο Λειβαδιάς) και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου θα επιστρέψει ο Διαγόρας… εντός των τειχών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον Γιώργο Σκαθαρούδη (ταλαιπωρείται από θλάση και θα παραμείνει στην Ρόδο για να συνεχίσει τις θεραπείες), τον Άγγελο Καρατάσιο (έσπασε το χέρι του) και τον Αλάεθ (κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Ανδόρας για τα παιχνίδια του Nations League).
Στα μετεγγραφικά
Όπως έχει γράψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν ξεχωρίσει μία περίπτωση Έλληνα μεσοεπιθετικού για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, με τον οποίον έχουν συμφωνήσει προφορικά.
Ωστόσο, η μετεγγραφή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται από άλλη ομάδα, με την διοίκηση του «γηραιού» να τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να ολοκληρώσουν την απόκτησή του.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του Διαγόρα, σε συνεργασία με τον Σάκη Θεοδοσιάδη θα κοιτάξουν και την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε αν ξεχωρίσουν κάποια καλή περίπτωση να κινηθούν για να την προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου