Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Οι αρχηγοί των «τοξοβόλων»

Τους πέντε ποδοσφαιριστές που θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο νέο πρωτάθλημα της Football League στην σεζόν 2020-2021, ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι… αρχηγοί ορίστηκαν από την διοίκηση και πρόκειται για τους Βαγγέλη Ρεκλείτη, Αποστόλη Ανδρούτσο, Γιάννη Γιώργου και Δημήτρη Μπάρδη που είναι οι παλαιότεροι αθλητές στο έμψυχο δυναμικό των «τοξοβόλων», ενώ την πεντάδα των «κάπτεν» ολοκληρώνει ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα του ΓΑΣ Ιάλυσος και στο παρελθόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος ανακοινώνει τους αρχηγούς της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και το νέο πρωτάθλημα της Football League, όπως ορίστηκαν.
Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές: Βαγγέλη Ρεκλείτη, Αποστόλη Ανδρούτσο, Γιάννη Γιώργου, Δημήτρη Μπάρδη και Γιάννη Καρπαθάκη.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος τους εύχεται κάθε επιτυχία, με την προσδοκία να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους ως αρχηγοί της ομάδας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου