Αθλητικά

Α.Ο. Ανταίος: Προπονητικός αγώνας μαραθωνίου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Ο αγώνας του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας ματαιώθηκε, ωστόσο, οι άνθρωποι του Α.Ο. Ανταίου, προγραμμάτισαν έναν δικό τους αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς συναγωνισμό, στη παλαιά διαδρομή του μαραθωνίου της Ρόδου, από το Μανδρικό στην πόλη της Ρόδου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου (την ημέρα δηλαδή που 8α διεξαγόταν ο αυθεντικός μαραθώνιος της Αθήνας), θα είναι ανοιχτός για όλους, με πιθανή ώρα εκκίνησης είτε τις 8:00, είτε τις 9:00 το πρωί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Ανταίος:
«Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας!
Μπορεί να μην γίνει ο μαραθώνιος της Αθήνας αλλά εμείς την συγκεκριμένη ημέρα θα τρέξουμε 42,195μ στην παλιά και πανέμορφη παλαιά διαδρομή του μαραθώνιου της Ρόδου προπονητικά (Μαντρικό-Ρόδος).
Όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει!
Εμάς μας αρέσει όλη αυτή η διαδικασία – προετοιμασία – πόνος – χαρά – λύπη – επιτυχία! Και θέλουμε να το ξαναζήσουμε έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου