Ο Λοΐζος Παπακωνσταντίνου είναι ο νέος προπονητής του Ήλιου Ιαλυσού, που θα ανακοινωθεί λογικά και επίσημα σήμερα από τη διοίκηση της ομάδας. Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, ο Ροδίτης προπονητής πήρε την απόφαση να αναλάβει υπεύθυνος σε όλα τα τμήματα, αναπτυξιακά και μη. Ο σχεδιασμός του νέου Ήλιου Ιαλυσού θα γίνει μετά τις 24 Αυγούστου και τις συναντήσεις που θα γίνουν με τον Δημήτρη Δοξάκη, για να αποφασιστεί σε ποια πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. θα πάρει μέρος ο Ήλιος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία με τον Λοΐζο Παπακωνσταντίνου πάντως ενισχύει σημαντική τη δυναμική του Ήλιου στο βόλεϊ και ο ίδιος πιάνει δουλειά με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στην ομάδα.
ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ BEACH VOLLEY
Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Ρόδου «Καλλιπάτειρα» το 2ο τουρνουά beach volley, που διοργανώνει η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν 8 ομάδες ανδρών και 8 γυναικών Οι αθλητές και οι αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά θα πρέπει να το δηλώσουν συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο www.12volley.gr. Όλα τα τουρνουά της Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ είναι αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και περιλαμβάνονται στο επίσημο πανελλήνιο Καλεντάρι Ειδικών Διοργανώσεων 2020.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.