Αθλητικά

Έκλεισε οκτώ φιλικά, ψάχνει για τρεις έμπειρους ο Απόλλων

Τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές, που θα διαθέτουν τις παραστάσεις, την εμπειρία και την ποιότητα για να φορέσουν από την πρώτη μέρα τη φανέλα βασικού και ταυτόχρονα να αποτελέσουν το στήριγμα των πολλών νεαρών, που διαθέτει η ομάδα, αναζητά στην τοπική ποδοσφαιρική αγορά ο Απόλλων Καλυθιών.
Ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης ελπίζει πως μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία, οι υποψήφιοι προς απόκτηση στόχοι θα έχουν εντοπιστεί και «κλειδώσει», καθώς μετά ένα πρωτοφανώς μεγάλο διάστημα αποχής από τους επίσημους αγώνες και τις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα χρειαστούν χρόνο για να επανέλθουν και να «δέσουν».
Οκτώ θα είναι τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα μοντάρει την ομάδα του ο τεχνικός της. Ο κύκλος τους θα ανοίξει στις 5 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Ακουσίλαο, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τους Κλεάνθη στις 12 Σεπτεμβρίου, Άγιο Ισίδωρο στις 16 Σεπτεμβρίου, Αστέρας Παστίδας στις 19 Σεπτεμβρίου, Φοίβο στις 25 Σεπτεμβρίου, Ηρακλή Μαριτσών στις 30 Σεπτεμβρίου, Κατταβιά στις 3 Οκτωβρίου και Ορφέα στις 10 Οκτωβρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου