ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν. Κεραμέως: Στις 7 Σεπτεμβρίου η έναρξη της σχολικής χρονιάς – Έτοιμοι για κάθε σενάριο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νίκη Κεραμέως

Η κυβέρ­νηση είναι σε επαφή με την επι­τροπή ειδικών για τον κορο­νοϊό, εξε­τά­ζο­ντας τον τρόπο επα­να­λει­τουρ­γίας των σχο­λείων από τον Σεπτέμ­βρη, δήλωσε η Νίκη Κερα­μέως, τονί­ζο­ντας πως «είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια».

Μιλώ­ντας στον ΣΚΑΪ, η υπουρ­γός Παι­δείας πρό­σθεσε  ότι δεν υπάρχει λόγος αλλαγής στην ημε­ρο­μη­νία έναρξης του σχο­λι­κού έτους, η οποία είναι 7η Σεπτεμ­βρίου.

«Ξεκι­νάμε λίγο νωρί­τερα προ­κει­μέ­νου οι πρώτες εβδο­μά­δες να επι­κε­ντρω­θούν σε επα­να­λή­ψεις και κάλυψη ύλης από την πρώτη χρονιά», είπε η υπουρ­γός.

«Είμαστε σε μια επαφή με την επι­τροπή των ειδικών, με τον κύριο Τσιόδρα προ­κει­μέ­νου να συζη­τή­σουμε ακριβώς τον τρόπο επα­να­λει­τουρ­γίας», τόνισε η κα Κερα­μέως και δια­βε­βαί­ωσε παράλ­ληλα ότι «είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια»με τις τελικές απο­φά­σεις ωστόσο να μην μπορούν να ληφθούν εάν δεν πλη­σιά­σουμε στην ημε­ρο­μη­νία έναρξης των σχο­λείων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.