ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α. Σ. Ρόδος: «Ελάφι» ο Αρναρέλλης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ- ΑΡΝΑΡΕΛΛΗΣ

Στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού του, ενόψει της αγω­νι­στι­κής περιό­δου 2020-2021 προ­χώ­ρησε ο Α.Σ. Ρόδος, σύμφωνα με τις ειση­γή­σεις του προ­πο­νητή Κώστα Βελι­τζέ­λου και τις ενέρ­γειες της διοί­κη­σης.

Τα «ελάφια» απέ­κτη­σαν τον 29χρονο ακραίο μεσο­ε­πι­θε­τικό Αλέ­ξαν­δρο Αρνα­ρέλλη που στην περα­σμένη σεζόν αγω­νί­στηκε στην ομάδα των Χανίων.

Ο έμπει­ρος ποδο­σφαι­ρι­στής, συμ­φώ­νησε σε όλα με τους «πρά­σι­νους» της πόλης μας, με τον Α.Σ. Ρόδος να επι­ση­μο­ποιεί την μετεγ­γραφή, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Η Ρόδος υπο­δέ­χε­ται τον Αλέ­ξαν­δρο Αρνα­ρέλλη.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής έπαιξε στα Χανιά. Έχει αγω­νι­σθεί σε Δόξα Δράμας, Παναι­γιά­λειο, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Καλ­λι­θέα, Βύζαντα Μεγάρων και Απόλ­λωνα Σμύρνης.

Παίζει σε θέση αρι­στε­ρού εξτρέμ, έχει ύψος 1,80, είναι γεν­νη­μέ­νος στην Αθήνα την 1/10/1991.

Ο Αλέ­ξαν­δρος Αρνα­ρέλ­λης έχει συμ­φω­νή­σει με την ομάδα μας και εντάσ­σε­ται στο δυνα­μικό της για την μεγάλη πορεία προς την μεγάλη εθνική κατη­γο­ρία!».

Να σημειώ­σουμε ότι ο Αλέ­ξαν­δρος Αρνα­ρέλ­λης είναι η έβδομη μετεγ­γραφή για τα «ελάφια», καθώς είχε προη­γη­θεί η από­κτηση των Λούκας Γκαρσία, Σεμπά­στιαν Καμπα­γέρο, Στέλιου Καψάλη, Ηλία Πολίμου, Αλέ­ξαν­δρου Αθα­να­σό­που­λου και Γιάννη Πεχλι­βα­νό­που­λου.

Από εβδο­μάδα οι υπό­λοι­πες προ­σθή­κες

Από εκεί και πέρα, όπως απο­κά­λυψε η «δσπορ» στο μετεγ­γρα­φικό πλάνο του Α.Σ. Ρόδος, περι­λαμ­βά­νο­νται ακόμα τέσ­σε­ρις μετεγ­γρα­φές.

Σίγουρα τα «ελάφια» θα απο­κτή­σουν έναν κεντρικό αμυ­ντικό, έναν σέντερ φορ και έναν ακραίο μεσο­ε­πι­θε­τικό, ενώ η θέση στην οποία θα αγω­νί­ζε­ται ο τέταρ­τος ποδο­σφαι­ρι­στής δεν έχει διαρ­ρεύ­σει.

Οι «πρά­σι­νοι» έχουν εντο­πί­σει τους κατάλ­λη­λους ποδο­σφαι­ρι­στές και οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις μαζί τους βρί­σκο­νται σε προ­χω­ρη­μένο στάδιο.

Οι πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», ανα­φέ­ρουν ότι του­λά­χι­στον οι τρεις αθλητές που έχουν ξεχω­ρί­σει οι άνθρω­ποι του Α.Σ. Ρόδος, μέσα στην προσεχή εβδο­μάδα θα βρί­σκο­νται στο νησί μας, προ­κει­μέ­νου να κλεί­σουν οι μετεγ­γρα­φές και να ανα­κοι­νω­θεί επίσημα η από­κτησή τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.