Αθλητικά

Άγιος Ισίδωρος: Ενίσχυση με Καρτάλη και Προβαττά

Τις πρώτες του μετεγγραφές, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μετά από αρκετά χρόνια, ολοκλήρωσε ο Άγιος Ισίδωρος.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανάκη απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιώργο Καρτάλη και τον 23χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Προβαττά, με τους δύο ποδοσφαιριστές στην περασμένη σεζόν να αγωνίζονται στον Ο.Φ. Ιστρίου από τον οποίο και έμειναν ελεύθεροι.
Καρτάλης και Προβαττάς συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής με την διοίκηση του Αγίου Ισιδώρου προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, οι αθλητές υπέγραψαν την έναρξη της συνεργασίας τους και ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτησή τους με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή (για την δεύτερη θητεία!) του πολύπειρου μεσοεπιθετικού Γιώργου Καρτάλη, καθώς και την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Προβαττά.
Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου