Αθλητικά

Ευαγόρας: «Ο κύριος αυτουργός θα τιμωρηθεί;»

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του Ευαγόρα Δημήτρη Δημητρόπουλο με 10 αγωνιστικές για την αποβολή του στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιστρίου.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας στο άκουσμα της τιμωρίας του αθλητή τους, εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας την εξαίρεση του διαιτητή Σταμάτη Αντωνά από τα παιχνίδια της ομάδας τους, ενώ ρωτούν αν ο συγκεκριμένος διαιτητής, τον οποίο χαρακτηρίζουν κύριο αυτουργό, θα τιμωρηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ευαγόρα:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας Δημήτρη Δημητρόπουλο με δέκα αγωνιστικές, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα πρόωρα για τον αθλητή μας.
Τον κύριο αυτουργό της υπόθεσης κ. Αντωνά (διαιτητής) θα τον τιμωρήσει κάποιος, η θα συνεχίσει να καταστρέφει ομάδες;
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ζητά από εδώ και πέρα την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή όχι μόνο για το φετινό πρωτάθλημα αλλά για όσο θα υπάρχουμε και ασχολούμαστε με το άθλημα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου