Αθλητικά

Βετεράνοι Ρόδου- Διαγόρα: Αναστέλλεται το φιλικό παιχνίδι της Μεγάλης Εβδομάδας

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα συνεδρίασε την Δευτέρα και αποφάσισε την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων του λόγω κορωνοϊού.
Επομένως αναστέλλεται το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων της Μεγάλης Εβδομάδας, όπως έγινε γνωστό, με την ακόλουθη ανακοίνωση που αναφέρει όλες τις αποφάσεις του πάρθηκαν στην συνεδρίαση:
«Έγινε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) στις 5:00 μ.μ. το προγραμματισμένο Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
1) Με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού, που προς το παρόν μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά περισσότερο γίνεται για πρόληψη, αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του Συνδέσμου μας!
Αναστέλλονται, συνεδριάσεις, όλα τα φιλικά, αναστέλλεται ο ετήσιος αγώνας της Ρόδου με τον Διαγόρα που γινόταν κάθε Μεγάλη Εβδομάδα, αναστέλλονται τα διοικητικά συμβούλια και γενικά κάθε δραστηριότητα του Συνδέσμου μας!
2) Έγιναν φυσικά δεκτές οι αιτήσεις των Πατρού και Αντώνη Ρήγα που από σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) θεωρούνται νέα ενεργά μέλη του Συνδέσμου μας!
Καλορίζικοι παιδιά!
3) Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας συγχαίρουν όλη την ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, το διοικητικό της συμβούλιο και τον πρόεδρό της κ. Μαρτίνη, για την πρώτη θέση που κατέλαβε η Ρόδος στον όμιλό της, της εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ και να ξαναγυρίσει η ομάδα εκεί που της αρμόζει και της αξίζει!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου