Επτά (07) αλλοδαπούς εντόπισε και απεγκλώβισε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από βραχώδη ακτή πλησίον περιοχή Φαναράκι ν.Μεγίστης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μεγίστης.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τριάντα δύο (32) αλλοδαποί εντοπίστηκαν και διασώθηκαν βραδινές ώρες χθες, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ως επιβαίνοντες σε πνευστή λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν.Φαρμακονησίου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην προβλήτα ν.Φαρμακονησίου.
Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Λέρου.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.