Αθλητικά

Χωρίς Ισκιόγλου για το «διπλό»!

Με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη γοήτρου στην Καλλιθέα απέναντι στον τοπικό Ίκαρο, θα παρουσιαστεί ο Ιπποκράτης στο σημερινό παιχνίδι (14:00) της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση, την οποία θα χάσει μόνο αν χάσει από τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Π.Α.Ο.Κ. (στην Κω) και παράλληλα σήμερα ο Αθηναϊκός νικήσει την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και την τελευταία αγωνιστική λυγίσει την αντίσταση του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή όμως που κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, ο Ιπποκράτης έχει «καπαρώσει» την τέταρτη θέση και θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας στην α’ φάση των πλέι-οφ είτε με αντίπαλο τον Αθηναϊκό είτε με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.
Ο Ιπποκράτης θέλει να κάνει ένα καλό φινάλε στη regular season κερδίζοντας σήμερα (στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι) τον Ίκαρο Καλλιθέας και την τελευταία αγωνιστική στην Κω τον Π.Α.Ο.Κ. Η προετοιμασία του Ιπποκράτη ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και από το βράδυ η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας που θέλει τη νίκη, αν και δεν θα αποφύγει την τελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του Ιπποκράτη, με εξαίρεση την Ελίνα Ισκιόγλου, η οποία τραυματίστηκε κόντρα στον Κρόνο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Μιχάλης Καπλανίδης ζήτησε από τις αθλήτριες του να κάνουν το 2 στα 2 και να μπουν με φόρα στα πλέι-οφ της Α1 Κατηγορίας. Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν οι εξής αθλήτριες: Μαρία Σαράγια, Ειρήνη Σβύνου, Ελένη Δρεττάκη, Ξένια Χελιώτη, Ηρώ Κουφογιάννη, Νιβέιν Ρασίντ, Ζωή Κεχαγιά, Αιμιλία Πατμίου και Κατερίνα Μπαλάσα. Στην αναμέτρηση του α’ γύρου, ο Ιπποκράτης κέρδισε δύσκολα και με τη βοήθεια της παράτασης 80-78 τον Ίκαρο Καλλιθέας (κ.α. 66-66).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου