Αθλητικά

Ακουσίλαος: Κυριακή το «Σταύρος Μεταξενίου»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ακουσίλαος, γνωστοποίησε ότι το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Φανών, θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό τουρνουά στην μνήμη του Σταύρου Μεταξενίου.
Εκτός από τον διοργανωτή Ακουσίλαο, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Ατρόμητος Διμυλιάς, ο Ευκλής Σορωνής και ο Δαμάγητος Θεολόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 15:00 στο γήπεδο Φανών, ποδοσφαιρικό τουρνουά “Σταύρος Μεταξενίου” με την συμμετοχή των Ακουσίλαου Φανών, Ατρόμητου Διμυλιάς, Δαμάγητου Θεολόγου και Ευκλή Σορωνής. Αγώνες 45λεπτων.
Το τουρνουά ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1995 από το σύλλογό μας με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου γιατρού κ. Νικολάου Φρόνα και αναβίωσε από το 2014 και το οποίο μετά απόφαση του τωρινού Δ.Σ. ονομάστηκε Σταύρος Μεταξενίου, θέλοντας να τιμήσουμε την μνήμη του που εδώ και τρία χρόνια έφυγε από κοντά μας».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε την Κυριακή στο γήπεδο θα γίνει η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος του τουρνουά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου