Αθλητικά

Σε τρεις διοργανώσεις ο Ναυτικός Όμιλος Κω

Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς το τμήμα της κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Κω εξέδωσε ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα πάρει μέρος σε τρεις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, στις 28 Αυγούστου οι κολυμβητές του Ν.Ο. Κω θα βρεθούν στην Κάλυμνο για να αγωνισθούν στην εσωτερική ημερίδα του Φιλαθλητικού, ενώ στις 31 Αυγούστου και πάλι στην Κάλυμνο, θα πάρουν μέρος στην εσωτερική ημερίδα του Πρωτέα Καλύμνου.
Τέλος, το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλογών θαλάσσης, με τον Όμιλο στην δεύτερη μόλις συμμετοχή του να συμμετέχει με 10 αθλητές. «Ο Ναυτικός Όμιλος Κω εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά και ευχαριστεί όλους για την στήριξη τους σ’ ένα ακόμα καλοκαιρινό camp. Στόχος να γίνει δυνατή η κολύμβηση και ακόμα πιο δυνατή η ιστιοπλοΐα από τον Σεπτέμβριο στο νησί της Κω».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου