Αθλητικά

Πρωτιά για Τερζίου στην Καστοριά!

Οι νεαρές αθλήτριες Φαμπιόλα Τερζίου και Διονυσία Μάτιου, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό γεμάτο διακυμάνσεις, ένταση και ανατροπές, κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Open του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά το διήμερο 6 & 7 Ιουλίου.

Τα χρυσά κορίτσια έφτασαν στον τελικό χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες αφού νίκησαν και τους τρεις αγώνες που τις οδήγησαν στο τελευταίο παιχνίδι χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ.

Συγκεκριμένα στους αγώνες του 1ου ομίλου επικράτησαν με 2-0 σετ των Γεωργακοπούλου Δ./Λεκατσά Ε (21-12,21-05) και των Βλασερού Π./Πολίτη Ε. (21-17,21-12).

Σπουδαία ήταν η νίκη τους με 2-0 σετ (21-17,22-20) στα ημιτελικά όπου και αντιμετώπισαν τις Καραγκούνη / Κουρτίδου, νικήτριες του Mylos Open όπου οι Μάτιου/Τερζίου είχαν κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Σ’ έναν τελικό όπου όλα μπορούσαν να συμβούν, τα κορίτσια αντιμετώπισαν την εθνική ομάδα Μαρία Κλέπκου / Έλενα Μπάκα που πρόσφατα κατέκτησαν  την 5ηθέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20  και κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 σετ, 21-12,22-24 και 17-15 σ’ ένα τάι μπρέικ για γερά νεύρα με διαρκείς ανατροπές και εκπλήξεις.

Με αυτή τους τη μεγάλη επιτυχία τα κορίτσια επιβεβαιώνουν τη διαρκώς ανοδική τους πορεία και κατακτούν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο ως ομάδα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οι δύο αθλήτριες δηλώνουν ενθουσιασμένες τόσο για τα αποτελέσματα όσο και για τη μεταξύ τους συνεργασία και υπόσχονται ακόμα περισσότερες επιτυχίες και εκπλήξεις στο αγωνιστικό τους μέλλον, ενώ ευχαριστούν θερμά τον προπονητή τους στη Θεσσαλονίκη Φρέντυ Μπρουκς, την προπονήτρια τους στη Ρόδο Φαίη Μίχου, τους ρόδιους υποστηρικτές τους «G–Liv, Γιώργος Λιβανόπουλος – Εμπόριο τουριστικών ειδών» και «Special – Ψητοπωλείο» καθώς και τον φυσιοθεραπευτή Κυριάκο Κουτσουδάκη που βοήθησε τη Φαμπιόλα Τερζίου στην προετοιμασία της για τα τουρνουά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου