Στη δημοσίοτητα δόθηκαν πριν από λίγο από την ΑΑΔΕ οι λίστες με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, οι οποίοι παρότι χρωστάνε δεν ρυθμίζουν τις οφειλές τους.
Συγκεκριμένα, όπως κάθε έξι μήνες δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων με:
β) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α. ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.).
Δείτε εδώ ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ (άντληση στοιχείων 28/06/2019).
Δείτε εδώ τις ληξιπρόθεσμες οφειλές νομικών προσώπων και οντοτήτων προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ (άντληση στοιχείων 28/06/2019).








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.