Αθλητικά

Φοίβος: Στο δρόμο της επιστροφής Αξιώτης και Χατζησάββας

Έτοιμοι να επαναφέρουν στο έμψυχο δυναμικό τους, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο παρελθόν, είναι οι άνθρωποι του Φοίβου Κρεμαστής, ενισχύοντας κατά πολύ το ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ» , πρόκειται για τους Λάκη Αξιώτη και Σταμάτη Χατζησάββα, με τους οποίους οι Κρεμαστενοί βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία.
Ο Λάκης Αξιώτης την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Δαμάγητου από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος, και η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του θα ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή του Φοίβου.
Ο Σταμάτης Χατζησάββας στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στους Κρεμαστενούς και στην συνέχεια μεταπήδησε στον ΓΑΣ Ιάλυσος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στους «τοξοβόλους» και οι Κρεμαστενοί επιθυμούν διακαώς τον… επαναπατρισμό του, για να διαθέτουν μια αξιόπιστη λύση στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.
Οι εξελίξεις με τους δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Φοίβου ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας
Από εκεί και πέρα, στην διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας του Φοίβου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Φοίβου Κρεμαστής για την περίοδο 2019-2020. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την λέσχη του Φοίβου και από τα άτομα του Δ.Σ.
Ευχαριστούμε τον χορηγό των καρτών διαρκείας κ. Γορανίτη για την προσφορά του».
Ευχαριστίες σε Ταμπακιανό
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Μιχάλη Ταμπακιανό, εξέδωσαν οι Κρεμαστενοί.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Μιχάλη Ταμπακιανό και το ξενοδοχείο Ιάλυσος Bay για την φιλοξενία σε στέλεχος της ομάδας μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου