Ρεπορτάζ

Στα Μαθηματικά και στην Αλγεβρα διαγωνίστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίστηκαν χθες για τους μαθητές των επαγγελματικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθηματικά και στην άλγεβρα και όπως δήλωσαν τα θέματα δεν ήταν δύσκολα, τουλάχιστον για όσους είχαν κάνει μία στοιχειώδη προετοιμασία.
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν χωρίς κανένα πρόβλημα στη Ρόδο, τα θέματα έφθασαν στην ώρα τους και οι μαθητές κλήθηκαν να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν το στόχο τους. Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν την Πέμπτη στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας.
Οι υποψήφιοι μίλησαν στη «δημοκρατική» για το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων:
Ραφαέλα Βονάκη
Δεν θα έλεγα ότι τα θέματα ήταν δύσκολα. Όποιος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα μπορούσε να γράψει άριστα!
Ανθούλα Μαλλιάκα
Τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα, τουλάχιστον για όποιον είχε διαβάσει το τελευταίο τρίμηνο. Αν είχα προσπαθήσει περισσότερο, μπορεί και να τα πήγαινα καλύτερα. Στις εξετάσεις συμμετέχω για την εμπειρία, να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω και τι μπορώ να καταφέρω.
Ανδρέας Σκαλλίδης
Τα θέματα μου φάνηκαν εύκολα. Προσωπικά πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Με διάβασμα τριών μηνών, έγραψα ικανοποιητικά. Γενικότερα με μία μέτρια προετοιμασία, μπορούσε κανείς να έχει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα.
Ορέστης Μακρής
Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Τα θέματα δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. Όποιος διάβασε θα μπορούσε να γράψει ένα καλό βαθμό ώστε να περάσει εκεί που θέλει.
Μηνάς Μιχαήλ
Τα θέματα ήταν εύκολα, αλλά όχι τόσο όσο θα περιμέναμε. Μπορώ να πω ότι ο βαθμός δυσκολίας τους αντιστοιχούσε στο επίπεδο των ΓΕΛ. Προσωπικά, πιστεύω ότι τα πήγα καλά.
Γιάννης Παραστατίδης
Είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά. Τα θέματα ήταν εύκολα, τουλάχιστον κατά τη δική μου κρίση. Απαιτούσαν προσοχή σε κάποια σημεία. Γενικότερα όμως μπορούσαν να γράψουν όλοι όσοι είχαν κάνει έστω μία μικρή προετοιμασία.
Γιώργος Ζαλογιάννης
Αν και πιέστηκα λιγάκι, πιστεύω ότι έγραψα καλά. Δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύ δύσκολα τα θέματα, απαιτούσαν όμως κάποια προσοχή. Ελπίζω κι εύχομαι να τα έχω πάει καλά.
Αγγελική Μυρτιγλάκη
Προσωπικά, βρήκα τα θέματα δύσκολα και απαιτητικά. Βέβαια τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό μου σημείο και δεν έκανα κάποια καλή προετοιμασία. Δεν είναι βέβαια μάθημα που έχει κάποια βαρύτητα στη δική μου περίπτωση, οπότε όλα καλά. Θα δώσω έμφαση στα επόμενα.
Παυλίνα Κουλούμπρη
Εμένα μου άρεσαν αρκετά τα θέματα των μαθηματικών. Γενικότερα μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά. Ήταν εύκολα τα θέματα που έπεσαν και πιστεύω ότι έγραψα αρκετά καλά.
Πατρίτσια Μπακιρτζή
Έγραψα μέτρια στα μαθηματικά. Τα θέματα μου φάνηκαν κάπως απαιτητικά. Ίσως όμως κάποιος μαθητής ο οποίος έκανε μία πιο εντατική προετοιμασία να μην δυσκολεύτηκε καθόλου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου