Αθλητικά

Επιστροφή με νίκη για τη Ρεμπούλη

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα πραγματοποίησε η Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος μετά από μήνες (τελευταία της συμμετοχή στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης), ολοκληρώνοντας πρώτη τον ημιμαραθώνιο του Σπερχειού.

Η Λεριά αθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:28.16 για να καταλάβει την πρώτη θέση στις γυναίκες και την 4η στη γενική κατάταξη, πίσω μόνο από την πρώτη τριάδα των ανδρών, Κατσίκα, Ντερβίση και Σκλάβο.

Μετά το τέλος του αγώνα, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Ρεμπούλη έκανε την εξής ανάρτηση: «Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ευτυχής που αυτό το διήμερο είχα την ευκαιρία, να ζήσω από κοντά, τους διοργανωτές αλλά και φίλους μου πλέον, του 4ου Ημιμαραθωνίου Σπερχειάδος «Αθανάσιος Ακρίδας», στα βουνά της Ρούμελης. Έκανα έναν πολύ καλό αγώνα, σε μια απαιτητική διαδρομή και σε ένα πανέμορφο τοπίο που μύριζε άνοιξη. Η πρώτη θέση στις γυναίκες, είναι αφιερωμένη στους νέους μου χορηγούς Herbalife και Ζυθοποιία Πελοποννήσου Karmabeer, όπως και την αγαπημένη μου Garmin Greece, αλλά και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Νιώθω πως απέκτησα άλλη μια οικογένεια στην όμορφη πόλη της Σπερχειάδας και ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Αργυρόπουλο που με παρακίνησε να επισκεφτώ τα όμορφα μέρη της χώρας μας. Όσοι δεν έχετε κάνει αυτόν τον αγώνα, να τον εντάξετε στο καλεντάρι σας, για την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, καλή δύναμη σε όλους μας».

Να θυμίσουμε ότι εκκρεμεί η απόφαση του ΕΣΚΑΝ για το περιστατικό της Θεσσαλονίκης και πρέπει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος ημιμαραθώνιος του Σπερχειού, δεν έχει την έγκριση του ΣΕΓΑΣ, αλλά διοργανώνεται από ποδηλατικό όμιλο. (sportsfeed.gr)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου