Ειδήσεις

Στους 111 οι νεκροί από την γρίπη

γρίπη

Στους 111 έφτασαν οι νεκροί από την γρίπη σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ καταγράφηκαν 337 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης, εκ των οποίων τα 325 νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ.

Από τους 111 θανάτους οι 99 αφορούσαν ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ και οι 12 σε ασθενείς που δεν είχαν νοσηλευτεί σε μονάδα ΜΕΘ.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ στην ανακοίνωση του τονίζει την σημασία του αντιγριππικού εμβολιασμού ως ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.