Αθλητικά

Με τη γλώσσα των αριθμών!

Με το παιχνίδι της Ρόδου ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Ήφαιστο Λήμνου θα ανοίξει αύριο (15:15) η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Κολοσσός προέρχεται από επτά διαδοχικές ήττες που τον έχουν αφήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 2-14 και υποδέχεται τον Ήφαιστο που με ρεκόρ 8-8 βρίσκεται στην πρώτη οκτάδα. Στο ματς του πρώτου γύρου, στις 27 Οκτωβρίου, ο Ήφαιστος επικράτησε στη Λήμνο με 82-76, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Μπρέιζελτον που είχε 20 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και επτά ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους ο Ντιγκς είχε 18 πόντους και έξι κλεψίματα.
*Τρία αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς από τα 300 στη Basket League.
*Ο Τζέιβον Πίνκστον είχε διψήφιο αριθμό ranking στα τρία τελευταία παιχνίδια του Κολοσσού ενώ είχε 3+ κερδισμένα φάουλ στα εννιά τελευταία ματς του πρωταθλήματος.
*Ο Κολοσσός εκτελεί καλύτερα (+2,1%) από το τρίποντο ως γηπεδούχος και σε σύγκριση με τα παιχνίδια του μακριά από τη Ρόδο, στα οποία όμως είναι πιο αποτελεσματικός στα δίποντα (+5,9%).
*Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα συμπληρώσει το Σάββατο τα 50 παιχνίδια ως πρώτος προπονητής στη Basket League. Μετράει 29 νίκες και 20 ήττες.
*Ο Τζέρι Σμιθ είχε διψήφιο αριθμό πόντων, 2+ ασίστ και 4+ κερδισμένα φάουλ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ήφαιστου.
*Καλύτερα εκτελεί από το τρίποντο ο Ήφαιστος μακριά από τη Λήμνο (+2,1%) όμως μειώνεται η αποτελεσματικότητα του στα δίποντα (-5%).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου