ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα για την ΝΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δημοσκόπηση

Προ­βά­δι­σμα δια­τη­ρεί η Νέα Δημο­κρα­τία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανέρ­χε­ται στις 9,1 ποσο­στιαίες μονάδες σύμφωνα με τη νέα πανελ­λα­δική δημο­σκό­πηση της Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφα­νί­ζε­ται να έχει κερ­δί­σει μισή ποσο­στιαία μονάδα σε σχέση με την προη­γού­μενη δημο­σκό­πηση της Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ, ένα μήνα πριν, όταν συγκέ­ντρωνε ποσοστό 21,9%.

Στην νέα δημο­σκό­πηση, πέντε κόμματα φαί­νε­ται να περνούν το κατώφλι του 3%. Στην Τρίτη θέση βρί­σκε­ται η Χ.Α. με το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΚΚΕ να ακο­λου­θούν σε από­σταση ανα­πνοής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.