Ειδήσεις

“Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων-Ο Δήμος θα συνεχίζει να εργάζεται για την προστασία τους”

Με αφορμή την 4η Οκτωβρίου που είναι η Ημέρα των Ζώων, ο Δήμος της Ρόδου θέλει να τονίσει ότι σε απόλυτη συμφωνία με την Διεθνή Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων, και τις 365 ημέρες κάθε χρόνου εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την προστασία τόσο των αδέσποτων όσο και των προστατευόμενων ζώων του νησιού μας.
Η λειτουργία του Δημοτικού Ελαφοκομείου, η σύσταση της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, η λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου αδέσποτων σκυλιών, η στήριξη του σχεδόν αποκλειστικά από το Δήμο, η διοργάνωση προγραμμάτων στειρώσεων αδέσποτων ζώων, η στενή συνεργασία με τις εθελοντικές φιλοζωικές οργανώσεις στη περιοχή μας και τις επιστημονικές οργανώσεις κτηνιάτρων είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις του Δήμου μας.
Ο Δήμος της Ρόδου ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες του σε αυτό το δύσκολο έργο και κατανοώντας ότι ουσιαστικά τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν δεν συνδράμουν όλοι οι πολίτες αναπτύσσοντας φιλοζωική και περιβαλλοντική συνείδηση, ανανεώνει την υπόσχεσή του για συνεχή προσπάθεια και δουλειά μέχρις ότου να μην είναι πια απαραίτητος ο εορτασμός αυτής της ημέρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου