Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Μία ανάσα από Μακρυδημήτρη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Στέλιος Χατζηπέτρος δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό των «ελαφιών», καθώς η διοίκηση βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Διονύση Μακρυδημήτρη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Football League.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και εντός των ημερών θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μετεγγραφή.
Από εκεί και πέρα, με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος, με τον Θανάση Δέδε να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και ταχύτητες.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες είχε γενέθλια ο «ισχυρός άνδρας» του Α.Σ. Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της ομάδας να του επιφυλάσσουν μία έκπληξη στα αποδυτήρια του συλλόγου, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου