Αθλητικά

Διγενής: Έπεισαν και οι δύο

Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», στην προετοιμασία του Διγενή συμμετείχαν δύο ποδοσφαιριστές, ένας μεσοαμυντικός και ένας αλλοδαπός ακραίος μεσοεπιθετικός, προκειμένου να δοκιμαστούν από τον προπονητή του συλλόγου Σάσα Γιόνοβιτς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αθλητές έπεισαν τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος εισηγήθηκε στην διοίκηση την απόκτησή τους.
Οι Κοσκινιάτες συναντήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και συμφώνησαν προφορικά, προκειμένου να ενισχύσουν τον Διγενή στην σεζόν 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το όνομα του μεσοαμυντικού είναι Σταύρος Γιουλβανίδης και είναι στρατιωτικός, ενώ το όνομα του αλλοδαπού μεσοεπιθετικού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή τους.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ( υπάρχουν απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα το συγκρότημα του Σάσα Γιόνοβιτς θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έτσι ώστε ο έμπειρος τεχνικός να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Ο Διγενής θα αντιμετωπίσει στις 16:30 στο γήπεδο Κοσκινού τον Άρη Αρχαγγέλου, με τον Γιόνοβιτς να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους Κοσκινιάτες έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου