Αθλητικά

Περιμένει πρόταση από το εξωτερικό ο Μαυροειδής

Μία ανάσα από την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή της Α.Ε.Κ. βρίσκεται ο Κολοσσός. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και μοναδικό ”αγκάθι” είναι μόνο μία καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό που περιμένει ο Έλληνας σέντερ. Ο 33χρονος σέντερ με ύψος 2.12 έχει συμφωνήσει με τον Κολοσσό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία, εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο εκτός Ελλάδας για τον έμπειρο αθλητή.

Η κίνηση αυτή είναι εξαιρετική για τους ”θαλασσί”, αφενός γιατί δεν θα αποκτηθεί ο (εξαιρετικά) αμφιβόλου αξίας Μαντουαμπούμ Τσουκουντιεμπερέ και αφετέρου γιατί ο Νίκος Βετούλας θα κινηθεί για την απόκτηση Αμερικανού πλέι-μέικερ. Αν μη τι άλλο, αυτός ο σχεδιασμός μοιάζει σαφώς καλύτερος για τους ”θαλασσί”.

Ο Λιάπης στην Ισλανδία

Στην Ισλανδία και συγκεκριμένα στην Γκρίνταβικ θα συνεχίσει ο Μιχάλης Λιάπης για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Κολοσσός. Ο 23χρονος Έλληνας γκαρντ, που πέρσι τραυματίστηκε σοβαρά στη Ρουμανία, είναι καλά και συμφώνησε με την ισλανδική ομάδα, στην οποία παλαιότερα είχε παίξει και ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο Μιχάλης Λιάπης πέρασε από τον Κολοσσό και τον Π.Α.Ο.Κ., ενώ πέρσι έπαιξε μέχρι να τραυματιστεί στη ρουμανική Πολιτέχνικα Ιάσι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου