Ρεπορτάζ

Στην Τήλο για διακοπές το ζεύγος Δρίτσα-Χριστοδουλοπούλου

Την Τήλο επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές το ζεύγος Δρίτσα-Χριστοδουλοπούλου. Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας και η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και νυν αντιπρόεδρος της Βουλής, πραγματοποιούν πολυήμερες διακοπές στο νησί της Τήλου, συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Πήραν μέρος στην πανήγυρη του Αγίου Παντελεήμονα, προστάτη Αγίου του νησιού, ενώ παρακολούθησαν το έθιμο της «Κούπας» στο προαύλιο του ναού του Ταξιάρχη στο Μεγάλο Χωριό. Ήταν ευδιάθετοι και προσιτοί, ενώ φαίνονταν να απολαμβάνουν πολύ την παραμονή τους στην Τήλο.
Σημειώνεται ότι το νησί της Τήλου, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια. Από τα νεανικά του χρόνια ο κ. Τσίπρας επισκέπτονταν την Τήλο με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και κατασκήνωναν στην Έριστο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στην παρέα τους ήταν πάντα ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Θανάσης Καρτερός, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουμπάκη.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Πάσχα, το πρωθυπουργικό ζεύγος με τα παιδιά του επέλεξε την Τήλο για να περάσει χαλαρές και ξένοιαστες διακοπές. Ο Αλέξης Τσίπρας, έφθασε στην Τήλο με σκάφος του Λιμενικού, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Περιστέρα, τα τέκνα του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, καλεσμένος του Θανάση Καρτερού, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα.
Ο πρωθυπουργός με την οικογένεια και τους φίλους του συμμετείχε στην περιφορά του επιταφίου ενώ επισκέφθηκε και το στρατόπεδο του νησιού όπου συνομίλησε με τους φαντάρους που υπηρετούσαν εκεί. Έκανε ποδηλατάδα, θαλάσσια βόλτα στο νησί, κολύμπησε οικογενειακώς στο Λιμάνι, έπαιξε ποδόσφαιρο με τα παιδιά του. Η επίσκεψή του ήταν ιδιωτική και το επιτελείο του έκανε τα πάντα για να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προγραμματίσει διακοπές στην Τήλο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου