Την άποψη ότι η Ρόδος σε μερικά χρόνια θα μπορέσει να επιστρέψει δριμύτερη στις Εθνικές κατηγορίες εξέφρασε με δηλώσεις του στη «δσπορ» ο Σάκης Σαραφίδης. Ο άνθρωπος που συμμετείχε και στην ΠΑΕ πριν από μερικά χρόνια, πιστεύει ότι πλέον είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να οργανωθεί η Ρόδος σωστά και να έχει τα επόμενα χρόνια μια επιτυχημένη παρουσία. Συγκεκριμένα:
«Φέτος θα δουλέψουμε συλλογικά και έχοντας και τον κόσμο δίπλα μας. Θα δουλέψουμε εντελώς διαφορετικά και θα μπει ο σύλλογος σε άλλες βάσεις. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν»
Ο κ. Σαραφίδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες δουλεύουν στο ίδιο στιλ και είναι φανερό ότι τα αποτελέσματα δεν τους δικαιώνουν. Κοιτάξτε που βρίσκεται το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Το τοπικό είναι ερασιτεχνικό και είναι ένας χώρος που πρέπει να αναδεικνύονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς εμείς έχουμε μπερδέψει τα πράγματα με αποτέλεσμα να έχουμε μετατρέψει το τοπικό σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και να το έχουμε ξεπεράσει κιόλας. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος»
Σχετικά με το μέλλον της Ρόδου, ο κ. Σαραφίδης είπε:
«Ο μεγάλος μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στις Εθνικές κατηγορίες. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια ημέρα στην άλλη. Απαιτείται οργάνωση και σωστός προγραμματισμός. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει και σε βάθος χρόνου η Ρόδος θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει».
Περιμένουν απαντήσεις
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές των παραγόντων της Ρόδου με τους ποδοσφαιριστές που και πέρσι φορούσαν τη φανέλα της ομάδας. Από αύριο αναμένονται οι απαντήσεις. Εκ μέρους των «πρασίνων» υπάρχει η αισιοδοξία ότι άπαντες θα απαντήσουν θετικά και θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν συζητήσει είναι οι Μιχάλης Σκαφίδας και Αγαπητός Αμπελάς. Οι δυο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τη Ρόδο. Είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/tha-doulepsoume-diaforetika/














