ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σ.Π.Π.Δ.: Οι προτάσεις των προπονητών για τις προκηρύξεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Με επι­στο­λή του προς της ΕΠΣΔ, ο Σύν­δε­σμος Προ­πο­νη­τών Πο­δο­σφαί­ρου Δω­δε­κα­νή­σου, κα­τέ­θε­σε τις προ­τά­σεις τους, σχε­τι­κά με τις προ­κη­ρύ­ξεις όλων των πρω­τα­θλη­μά­των της Ένω­σης μας για την σεζόν 2018-2019.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Προ­τά­σεις για την προ­κή­ρυ­ξη των πρω­τα­θλη­μά­των 2018-2019 της ΕΠΣΔ.

Κύριε Πρό­ε­δρε,

Μετά την συ­νε­δρί­α­ση της Ε.Ε. του συν­δέ­σμου μας ,που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε την Δευ­τέ­ρα 9 Ιου­λί­ου 2018 και ώρα 19:00, (με την πα­ρου­σία αρ­κε­τών συ­να­δέλ­φων προ­πο­νη­τών και εκτός Ε.Ε.), και έπει­τα από ομό­φω­νη από­φα­ση της, σας πα­ρα­θέ­του­με τις προ­τά­σεις μας ,εν όψιν του κα­ταρ­τι­σμού της νέας προ­κή­ρυ­ξης των πρω­τα­θλη­μά­των της Ένω­σης μας.

• Δι­πλω­μα­τού­χοι προ­πο­νη­τές σε όλες τις κα­τη­γο­ρί­ες ,αν­δρών και ανα­πτυ­ξια­κών ηλι­κιών Κ16,Κ14,Κ12,Κ10,Κ8,Κ6. Με την δή­λω­ση συμ­με­το­χής των σω­μα­τεί­ων στα αντί­στοι­χα πρω­τα­θλη­μά­των να δη­λώ­νο­νται και οι δι­πλω­μα­τού­χοι προ­πο­νη­τές . Σε πε­ρί­πτω­ση όπου, σω­μα­τείο, δεν έχει δι­πλω­μα­τού­χο προ­πο­νη­τή σε δε­κα­πέ­ντε ημέ­ρες να πα­ρα­βλε­φθεί, ποινή, αφαί­ρε­σης βαθ­μών και όχι μόνο χρη­μα­τι­κό πρό­στι­μο .

• Για προ­πο­νη­τές με πι­στο­ποί­η­ση να εκ­δί­δε­ται κάρτα ει­σό­δου στους αγω­νι­στι­κούς χώ­ρους έως την πε­ρί­ο­δο 2019-2020. Βε­βαί­ως, να γίνει αί­τη­μα στην ΕΠΟ για δυ­να­τό­τη­τα τεσ­σά­ρων επα­νε­ξε­τά­σε­ων στην διε­τία που τους απο­μέ­νει για την κτίση του δι­πλώ­μα­τος .

• Να δί­νε­ται η δυ­να­τό­τη­τα στους προ­πο­νη­τές με την επί­δει­ξη της ταυ­τό­τη­τας τριε­τί­ας να έχουν ελεύ­θε­ρη εί­σο­δο στους αγώ­νες των ερα­σι­τε­χνι­κών σω­μα­τεί­ων της Ένω­σης μας (όπως ισχύ­ει για τους διαι­τη­τές).

• Ορι­σμός εκ­πρό­σω­πων μας (ένα τα­κτι­κό και ένα ανα­πλη­ρω­μα­τι­κό) στην επι­τρο­πή καλ­λιέρ­γειας της ΕΠΣΔ , με δι­καί­ω­μα κα­τά­θε­σης προ­τά­σε­ων και ενα­σχό­λη­σης τους με τις αρ­μο­διό­τη­τες και πε­πραγ­μέ­να της.

• Σύ­ντα­ξη φύλ­λου αγώνα για όλες τις κα­τη­γο­ρί­ες των ανα­πτυ­ξια­κών ηλι­κιών (Κ16,Κ14,Κ12,Κ10,Κ8,Κ6) για τον κα­λύ­τε­ρο έλεγ­χο, συμ­με­τε­χό­ντων αθλη­τών (για ομά­δες που έχουν δυο τμή­μα­τα ), δι­πλω­μα­τού­χων προ­πο­νη­τών, απα­γό­ρευ­ση ει­σό­δου γο­νέ­ων και πα­ρα­γό­ντων κτλ .

• Κα­τάρ­γη­ση βαθ­μο­λο­γί­ας στα πρω­τα­θλή­μα­τα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6

• Λόγω των ανι­σορ­ρο­πιών που πα­ρα­τη­ρη­θή­καν στο παι­δι­κό πρω­τα­θλή­μα­τα Κ14 (με­γά­λα σκορ, έλ­λει­ψη αντα­γω­νι­σμού, εν­δια­φέ­ρο­ντος κτλ) προ­τεί­νου­με την διε­ξα­γω­γή ενός γύρου στο παι­δι­κό σε δυο ομί­λους (τυ­χαία, όπως ήταν ) και ανά­λο­γα με την κα­τά­τα­ξη των ομά­δων, ο δεύ­τε­ρος γύρος να διε­ξα­χθεί με τους πρώ­τους μι­σούς στην κα­τά­τα­ξη σε έναν όμιλο που θα διεκ­δι­κή­σει το πρω­τά­θλη­μα και ένα δεύ­τε­ρο όμιλο στους άλ­λους μι­σούς, που θα ανα­κη­ρυ­χθεί και εκεί εν δύ­να­μη πρω­τα­θλη­τής.

• Δια­τή­ρη­ση του μέ­τρου δυ­να­τό­τη­τας συγ­χώ­νευ­σης ομά­δων για διε­ξα­γω­γή ανα­πτυ­ξια­κών πρω­τα­θλη­μά­των

• Προ­σπά­θεια δη­μιουρ­γί­ας (με δυ­να­τό­τη­τα συγ­χώ­νευ­σης ή εν­δε­χό­με­να δίχως βαθ­μο­λο­γι­κό εν­δια­φέ­ρον ) πρω­τα­θλή­μα­τος Κ18.

• Απα­γό­ρευ­ση συμ­με­το­χής κο­ρι­τσιών σε κα­τη­γο­ρί­ες Κ14,Κ16 σε ομά­δες παί­δων και εφή­βων. Ελεύ­θε­ρη συμ­με­το­χή τους στα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 .

• Λόγω του­ρι­στι­κής πε­ριό­δου και επο­χια­κής απα­σχό­λη­σης πο­δο­σφαι­ρι­στών και προ­πο­νη­τών έναρ­ξη πρω­τα­θλη­μά­των Β’ και Γ’ Κα­τη­γο­ρί­ας την τε­λευ­ταία εβδο­μά­δα του Οκτω­βρί­ου.

Ως συ­νέ­χειας της άρι­στης συ­νερ­γα­σί­ας μας ,εί­μα­στε στην διά­θε­ση σας για οποιαν­δή­πο­τε διευ­κρί­νη­ση και συ­ζή­τη­ση πριν την έκ­δο­ση της προ­κή­ρυ­ξης, των πρω­τα­θλη­μά­των από εσάς.

Σας ευ­χα­ρι­στού­με εκ των προ­τέ­ρων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.