Αθλητικά

Διγενής: Κοσκινιάτης ο Πατσιαούρας

ΔΙΓΕΝΗΣ

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Διγενής.
Οι Κοσκινιάτες του Σάσα Γιόνοβιτς απέκτησαν τον έμπειρο ακραίο μέσο Σωτήρη Πατσιαούρ που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη Αρχαγγέλου, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση του Διγενή και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον Πατσιαούρα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.